Το πιο σύγχρονο φανοβαφείο της πόλης, 5' από το κέντρο της Χαλκίδας...

 • Τι σας παρέχουμε:

  1. Οχήματα εξυπηρέτησης πελατών: Φέρνοντας το αυτοκίνητό σας σε εμάς σας παρέχουμε όχημα προκειμένου να εξυπηρετηθείτε - μετακινηθείτε μέχρις ότου ολοκληρώσουμε την επιδιόρθωσή του Εντελώς Δωρεάν!!!
  2. Συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες: Το Βαφείο - Φανοποιείο μας, προσαρμοσμένο στην εποχή, αποβλέπει αποκλειστικά στη δική σας διευκόλυνση! Προκειμένου να μην επιβαρύνουμε τους πελάτες μας, είμαστε σε πλήρη συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες. Φέρνετε το αυτοκίνητό σας και το παραλαμβάνετε χωρίς κανένα κόστος. Στην άτυχη στιγμή σας, είμαστε πάντα δίπλα σας...
  3. Δωρεάν έλεγχος αυτοκινήτου: Το Φανοβαφείο μας, σας παρέχει δωρεάν έλεγχο αμαξώματος στο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που σκοπεύεται να αγοράσετε!  Οι τεχνικοί μας με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτουν, καθώς και με τη συνεχή τους εκπαίδευση, είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε μπορεί να προκύψει. Ο συνδυασμός, μάλιστα, του προσωπικού μας με τον εκσυγχρονισμένο εξοπλισμό μας, εγγυάται τον πλήρη καθησυχασμό σας. Είναι διαπιστωμένη η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας στην πορεία του χρόνου!
  Οι προσιτές τιμές μας ακόμα και στα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστείτε, είναι πραγματικότητα!
  Η άμεση αποκατάσταση της βλάβης σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές μας αποτελεί το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα!!
  Οι υπηρεσίες μας δεν οριοθετούνται. Αναλαμβάνουμε αυτοκίνητα όλων των τύπων!!

Χρειάζεσαι Φανοβαφείο;

Έλα στον κόσμο της επαναληπτικής βαφής!!!

επικοινωνια

To The Top